10. og 11. mai 2015 var Europas beste kokker samlet. i Budapest, under Europa-mesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or Europe.

De best plasserte kokkene der ble direkte kvalifisert til Bocuse d’Or i Lyon, VM for kokker, som vil finne sted i Lyon 24. og 25. januar 2017.

Vår kandidat Christopher W. Davidsen kom på 2. plass i Bocuse d’Or Europe, og er dermed videre til konkurransen i Lyon i 2017.

Resultatlisten fra Bocuse d’Or Europe 2016:

1 Hungary – Tamás SZÉLL – Onyx*
2 Norway – Christopher William DAVIDSEN – Søstrene Karlsen
3 Sweden – Alexander SJÖGREN – Chef Freelance
4 France – Laurent LEMAL – Domaine Riberach*
5 Iceland – Viktor Örn ANDRESSON – Grillid / Radisson SAS
6 Finland – Eero VOTTONEN – Restaurant Olo*
7 Netherlands – Jan SMINK – Librije***, à Zwolle
8 Switzerland – Filipe FONSECA PINHEIRO – Restaurant Hôtel de Ville***
9 Belgium – Peter AESAERT – Belgocatering
10 Denmark – Morten FALK – Kadeau*