VELKOMMEN!

En hel dag med konkurransespenning og en hel kveld med feiring. I kokkenes tegn. Kan det bli bedre?

Sted på dagen: Mathallen Vulkan tirsdag 13. oktober fra kl. 10 til ca. kl. 19.15.

Sted på kvelden: Verite, Aker Brygge. kl. 21 – 03.00. Feiring av alle teamene og av Årets Kokk 2015. Billetter i sekretariat (se under).

Adgang: Adgang til Mathallen er gratis, og Mathallens ‘innbyggere’ står klare til å vise frem og tilby god mat og drikke gjennom dagen.

Hovedarena: Torget i Mathallen

Tribune: Adgang til tribunen er gratis. Tribunen er kanskje ikke så stor, men til gjengjeld er den flott med en Arenabar i sin midte.

Sekretariat: Andre etasje/Messaninen, ved Kulinarisk Akademi

Konferansierer: Lise Finckenhagen og Arne Hjeltnes

Konkurransen blir overført live på TV2.no. Kom, og bli med å skape ekte Bocuse-stemning.

slider1

Klarer publikum i Mathallen 13/10 å gjenskape stemningen fra Lyon i januar? Ta med flagg og bjeller. Foto: impulsfoto.no

Program for Arena Årets Kokk:

Kl. 09.00 Kandidat i kjøkken #1 får tilgang til kjøkken. Kjøkkendommere sjekker medbrakt og installasjon

Kl. 10.00. Kandidat i kjøkken #1 starter å jobbe. Deretter starter de neste hvert 10. minutt, og følger trukket kjøkkenrekkefølge. Kjøkkenrekkefølgen er beskrevet her: Siste kandidatsamling på veien til Årets kokk.

Kl. 12.30. H.K.H. Kronprins Haakon besøker Årets kokk og Bocusekokkene

Kl. 12.45. Dømming av kvalik-retten Ganefryd av Fenalår fra Norge

Kl. 14.40. Hoveddommerbordet bemannes av Bocusekokk-juryen

Kl. 15.00. Sjømatretten fra kjøkken #1 presenteres, deretter følger de neste hvert 1o. minutt

Kl. 15.50. Siste sjømaterett går ut, fra kjøkken #6

Kl. 16.00. Kjøttretten fra kjøkken #1 presenteres, deretter følger de neste hvert 1o. minutt

Kl. 16.50. Siste kjøttrett går ut, fra kjøkken #6

Kl. 17.00. Siste rett er bedømt. Dommerne går i dommermøte.

Kl. 18.15. Premieseremoni, til ca kl. 19.15

Middag: Flere restauranter i Oslo har Årets kokk råvarene på menyen. Bruk de, og bruk byens mange andre kreative og gode spisesteder!

VERITE, Aker Brygge: Feiring av Årets kokk ut i de små timer; bli med på festen sammen med Bocusekokker og matvenner fra hele landet

Her treffer du kandidatene, teamene, dommerne og kokke- og matvenner fra hele landet, på vin- og cocktailoungen Verite.

Fra kl.21.00 til 03.00

Billetter selges i Sekretariatet på Messaninen på Mathallen, og inkluderer bobler fra drue eller malt ved ankomst og hyggelige priser på god drikke og småmat hele kvelden. Egen DJ snurrer plater, og sørger for at lydbildet passer til stemningen utover kvelden.

Festen varer helt til kl. 03.00 for de modigste. Don’t miss it!

winner2***

Det lykkeligste øyeblikket. Fra Verdensfinalen i Lyon 2015 når Ørjan Johannessen kunne løfte gullstatuetten på vegne av seg selv og sitt team. Foto: impulsfoto.no