Reiser til Europafinalen i Budapest i mai 2016

//Reiser til Europafinalen i Budapest i mai 2016

Bocuse d’Or Norge sørger for at Norges kandidat har best mulige forutsetninger for å lykkes i Bocuse d’Or-konkurransene ute i verden. Første konkurranse er Bocuse d’Or Europe som går av stabelen i Budapest 10. og 11.  mai 2016. Bocuse d’Or Europe er Europakvalifiseringen, der 20 europeiske land konkurrerer om 11 plasser i det endelige mesterskapet: selve Verdensfinalen Bocuse d’Or i Lyon 27. og 28. januar 2017.

Mange nordmenn har lyst til å følge med den norske kandidaten og teamet. Bocuse d’Or Europe er samlokalisert med mat- og utstyrsmessen Sirha, som tilsammen danner en god ramme rundt en reise til Budapest for å heie frem Christopher og Team CWD. For å komme inn på konkurransearenaen må du ha inngangsbillett til messeområdet. På konkurransearenaen er det ordentlige tribuner med storskjerm.

Det er viktig at lidenskapelige norske fans er med på tribunen og farger byen med de norske fargene. Vi i Bocuse d’Or Norge får en del spørsmål rundt praktiske forhold og reiser til konkurransene. Vi ser at vår kapasitet til å håndtere pågangen ikke er god nok, og for å bistå har vi invitert med oss fire gode leverandører av reisetjenester. Disse er våre offisielle reisepartnere, selv om enhver reise til Budapest er et forhold mellom reiseleverandør og den enkelte reisende. Handler du reise hos våre offisielle partnere sikres du også supporterartikler, og inngang på Norgesfesten om kvelden 11. mai.

Kontaktinformasjon til reisepartnere:

 

Candidate Christopher and coach Gunnar Hvarnes _ foto by F_Ringe

Kandidat Christopher W. Davidsen og Coach Gunnar Hvarnes Foto: Fredrik Ringe 2015

Vi gleder oss til Budapest. Team CWD har fått kloa i hovedråvarene som skal brukes i konkurransen, og er allerede godt i gang med arbeidet som skal lede hen til en god plassering i det europeiske uttaket.

Og der håper vi å se mange norske fans.

 

2017-09-11T09:21:45+00:00 januar 4th, 2016|