Generalsponsoravtale

//Generalsponsoravtale

Satser på verdens beste kokker og norsk matglede

Stiftelsen Norsk Gastronomi (tidligere Bocuse d’Or Norge) har inngått generalsponsoravtale med BAMA Gruppen.

Med BAMA som sentral partner skal «Olympiatoppen for norske mesterkokker» fortsette den gode utviklingen med å skape verdens beste kokker til glede for all norsk mat. BAMA Storkjøkken har i en årrekke vært sponsor til Bocuse d´Or Norge. Nå stepper BAMA Gruppen inn og signerer generalavtale.

– Norsk Gastronomi og norske kokker har en svært positiv utvikling, og bidrar til å løfte matglede og interesse for gode norske råvarer av høy kvalitet sier Rune Flaen, administrerende direktør i BAMA Gruppen.

Han mener norske kokker i verdensklasse viser fram norsk mat på nye måter og inspirerer små og store talenter, som i den kommende konkurransen Årets kokkespire for barn mellom 10 og 12 år.

– Det handler om å la seg inspirere, og utvikle et sunt kosthold og matglede. Vi ser fram til å kunne bidra enda mer til bransjens og fagets synlighet og omdømme, sier Flaen.

Felles verdier
Høye ambisjoner og presise prestasjoner på høyt faglig nivå preger konkurransekokkens hverdag.

– Det er verdier vi deler med BAMA, og som gjør det enkelt å samarbeide tett. Vi er både stolte og glade for at de øker sitt engasjement, sier Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi.

Stiftelsen Norsk Gastronomis aktiviteter fremmer kokkefaget, lederrollen i yrket og folks interesse for håndverksmat.Norsk Gastronomis fremste oppgave er å identifisere og utvikle norske kandidater til Bocuse d’Or.

– Å være kandidat i de tyngste internasjonale konkurransene er en lang og svært krevende prosess. Du må ha et godt team, sterk skapertrang og lederegenskaper, og selvsagt være faglig suveren. Det er krevende å organisere talentfabrikken, både når det gjelder økonomi og kompetanse. Denne avtalen bidrar med begge deler, og med det til fagets fremtidige kvalitet, sier Tom Victor Gausdal, faglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi og leder av «det norske Bocuse-akademiet».

Foto: Torstein Lund Sperstad / Oclin

Fra venstre: Bent Andersen (BAMA Gruppen), Bent Stiansen (Bocuse-kokk), Eyvind Hellstrøm (Bocuse-kokk), Rune Brandstamoen (styreleder Norsk Gastronomi), Arne Sørvig (daglig leder Norsk Gastronomi), Geir Skeie (Bocuse-kokk), Rune Flaen (Adm.dir BAMA Gruppen), Tom Victor Gausdal (Bocuse-kokk), Anita Krohn Traaseth (styremedlem Norsk Gastronomi).

Klikk her for høyoppløselige bilder.

2020-09-18T16:10:33+00:00 september 17th, 2020|