– Med Kjeldsberg på laget kan vi styrke satsingen på
bærekraft og rekruttering.

Stiftelsen Norsk Gastronomi inngår en langsiktig samarbeidsavtale med kaffeprodusenten Kjeldsberg, som i likhet med ledende norske kokker brenner for godt håndverk og kvalitet fra jord til bord.

I generasjoner har Kjeldsberg brent kaffe for norske ganer og leverer i dag kaffe til REMA 1000 og store og små storhusholdningsbedrifter.

– Norsk Gastronomi og norske kokker har en svært positiv utvikling, og deres arbeid bidrar til å løfte gleden over den gode smaken og råvarer av høy kvalitet, sier administrerende direktør i Kjeldsberg Jan Erik Glimsholt.
 
Han mener at norske kokker i verdensklasse bidrar til å øke kunnskapen om verdien av kvalitetsråvarer i alle ledd. 
 
Kjeldsberg har lange tradisjoner som norsk kaffehus og har et viktig fokus på bærekraft, kvalitetsråvarer og godt håndverk. 

– Vi deler engasjementet for disse viktige verdiene og prinsippene. Det gir et veldig godt grunnlag for å spille hverandre gode gjennom dette samarbeidet. Kjeldsberg vokser i serveringsmarkedet, og tar gjennom samarbeidet også et viktig medansvar for rekruttering og den norske gastronomiens omdømme, sier Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Norsk gastronomi.
 
Kjeldsberg er et norskeiet kaffebrenneri som brenner for å skape gode kaffeopplevelser basert på lidenskap for god kaffe som føles god å velge. 

– Deres faglige lidenskap kjenner vi oss igjen i, det skaper god grobunn for et godt samarbeid. Vi gleder oss til samarbeidet og det vi sammen skal få til i Bocuse d’Or fremover, sier styreleder i det norske Bocuseakademiet, Sven Erik Renaa.

Om Kjeldsberg
Kjeldsberg er et lokalt kaffebrenneri i Trondheim med lange tradisjoner og sterk lidenskap for kaffe. Med fokus på kvalitet, smak og gode råvarer har Kjeldsberg laget kaffe i seks generasjoner. Kjeldsberg leverer kaffe til REMA 1000 og store og små storhusholdningsbedrifter. Kjeldsberg kaffe eies 50 % av REMA Industrier og 50% av Kjeldsberg Invest. 

Hovedbilde: Fra venstre Arne Sørivg (daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi), Jan Erik Glimsholt (adm.dir i Kjeldsberg), Anita Krohn Traaseth (styreleder i Stiftelsen Norsk Gastronomi). Foto: Helge Brekke

Nederst: Sven Erik Renaa. Foto: Tom Haga.