Team Ørjan er i gang!

//Team Ørjan er i gang!
Team Ørjan er igang med forberedelser til Bocuse d´Or Lyon 2015. Etter en ukes inspirasjonstur til England er Ørjan nå sulten på å komme igang med treningen. – Vi har satt opp en tro kopi av konkurransekjøkkenet i Lyon og er nå klare for å starte med idé- og planleggingsfasen og sette en strategi som skal bringe oss høyt på pallen, sier Ørjan. Med bronse fra EM i Stockholm er Ørjan en av favorittene denne gangen også, og for å si det med hans egne ord: – Denne gangen vil jeg IKKE vinne prisen for Beste Fiskerett som jeg gjorde forrige gang i Lyon. Nå er det edelt metall som gjelder, sier Ørjan.
Dette er min siste runde som konkurransekokk, og jeg og mitt team vil gi alt frem mot konkurransedagen! Ørjan har også denne gangen med seg Odd Ivar Solvold som coach, og det er ingen tvil om at han også går for gull. Da kan han hente hjem sitt tredje VM-gull som coach! Tidligere har han som kjent hjulpet Charles Tjessem og Geir Skeie frem til gull i Lyon. – Vi er godt forberedt, og EM i Stockholm var en fin oppkjøring mot vår viktigste konkurranse, sier Odd Ivar Solvold.

Inspirasjonstur til england:
Ørjan og Odd Ivar har nettopp kommet hjem fra en ukes inspirasjonstur i England. Her er på omvisning i urte- og grønnsakshagen hos den engelske mesterkokken Sat Bains.
2017-09-11T09:21:52+02:00 oktober 15th, 2014|