wp-import-export-lite
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Avada
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121fusion-builder
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121\u00c5rets Kokk \u2013 Det nasjonale uttaket (oddetalls\u00e5r) Bocuse d\u2019Or Europe \u2013 Europamesterskapet (partalls\u00e5r)<\/strong> Bocuse d\u2019Or Lyon \u2013 Verdensmesterskapet (slutten av januar i oddetalls\u00e5r) Vinneren av Bocuse d\u2019Or f\u00e5r en Bocuse-statuett, en plass i det prestisjefylte Bocuse d\u2019Or- vinnerakademiet, samt en pengepremie.<\/p>\n Bocuse d\u2019Or arrangeres i Lyon annet hvert \u00e5r, og neste gang 26. og 27. januar 2025<\/em><\/p>\n Slik foreg\u00e5r Bocuse d\u2019Or-konkurransen<\/strong> Under konkurransen har hver kokk 5 timer og 30 minutter p\u00e5 \u00e5 tilberede og presentere \u00e9n fatrett og \u00e9n tallerkenrett for et internasjonalt dommerpanel. Rettene skal tilberedes for 14 personer; 12 til antall personer i juryen og to til presentasjon og fotografering.<\/p>\n Hovedr\u00e5varene bestemmes av Bocuse d\u00b4Or. Hver rett best\u00e5 av disse hovedr\u00e5varene, samt tre garnityrer og \u00e9n saus som velges av den som konkurrerer. Fatretten presentere p\u00e5 de store, kunstferdige fatene denne konkurransen er kjent for, f\u00f8r de skj\u00e6res ned p\u00e5 en s\u00e5kalt carving station og serveres p\u00e5 tallerkener til juryen. Tallerkenretten legges opp av kandidaten i kj\u00f8kkenet. Det er med andre ord to sv\u00e6rt forskjellig type serveringer som gir juryen anledning til \u00e5 vurdere kandidaten og lagenes faglighet.<\/p>\n Hvert konkurrerende land representeres i juryen av sin respektive president.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" \u00c5rets Kokk \u2013 Det nasjonale uttaket (oddetalls\u00e5r) \u00c5rets Kokk er Norges viktigste matkonkurranse og arrangeres annet hvert \u00e5r. Her konkurrerer landets dyktigste kokker om \u00e5 bli Norges representant i Bocuse d\u2019Or Europe og Bocuse d\u2019Or. Bocuse d\u2019Or Europe \u2013 Europamesterskapet (partalls\u00e5r) Vinneren av \u00ab\u00c5rets Kokk\u00bb representerer Norge i Bocuse d\u2019Or Europe, hvor 20 av Europas […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":3237,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","template":"","meta":{"footnotes":""},"class_list":["post-825","page","type-page","status-publish","has-post-thumbnail","hentry"],"yoast_head":"\n
\n<\/u><\/strong>\u00c5rets Kokk er Norges viktigste matkonkurranse og arrangeres annet hvert \u00e5r. Her konkurrerer landets dyktigste kokker om \u00e5 bli Norges representant i Bocuse d\u2019Or Europe og Bocuse d\u2019Or.<\/p>\n
\nVinneren av \u00ab\u00c5rets Kokk\u00bb representerer Norge i Bocuse d\u2019Or Europe, hvor 20 av Europas beste kokker samles. De 10 best plasserte kokkene blir direkte kvalifisert til verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d\u2019Or, som finner sted i Lyon.
\n
\nBocuse d\u2019Or Europe ble sist arrangert i Trondheim 19. og 20. mars 2024<\/em><\/p>\n
\n<\/em><\/strong>I den store verdensfinalen konkurrerer 24 av verdens beste kokker over to dager. Kandidatene har v\u00e6rt gjennom et nasjonalt uttak, og har alle g\u00e5tt videre derfra til de regionale mesterskapene i sin verdensdel \u2013 Europa, Asia, Afrika eller Amerikas.<\/p>\n
\nVerdensmesterskapet i kokkekunst er en studie i kreativitet, smak, detaljrikdom og design. \u00c5 hevde seg i eliten av verdens mest ambisi\u00f8se konkurrerende kokker er krevende.<\/p>\n