wp-import-export-lite
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Avada
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121fusion-builder
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Gode, lokale r\u00e5varer, inspirerende oppskrifter og l\u00e6rlinger p\u00e5 kj\u00f8kkenet. Bocuse d\u00b4Or Norge er kulinarisk r\u00e5dgiver p\u00e5 menyen under NHOs \u00e5rsmiddag i kveld. Middagen er en del av NHOs \u00e5rskonferanse med tema \u00abVerdien av Arbeid\u00bb.<\/strong><\/p>\n – \u00c5 finne de beste r\u00e5varene er en viktig del av hverdagen som kokk. Til NHOs \u00e5rsmiddag har vi <\/em>satt sammen en meny som representerer hav og land med r\u00e5varer fra norske hav, fjorder, vidder og g\u00e5rder. Menyen er uj\u00e5lete og norsk, og fremhever yrkesstolthet, h\u00e5ndverk og r\u00e5vare, <\/em>sier Gunnar Hvarnes som er faglig leder i Bocuse d\u2019Or Norge og som har utviklet menyen og oppskriftene. Han fremhever verdien i at seks l\u00e6rlinger er med p\u00e5 \u00e5 lage denne menyen sammen med fagl\u00e6rte kokker.<\/p>\n P\u00e5 NHOs \u00e5rsmiddag vil gjestene blant annet f\u00e5 servert<\/p>\n – Samarbeidet med NHO bidrar til \u00e5 sette fag- og yrkesstolthet i sentrum. Ut over det kulinariske har en viktig utfordring for oss v\u00e6rt \u00e5 finne r\u00e5varer som ogs\u00e5 viser andre sider ved norsk matproduksjon, som innovasjon, verdiskaping, b\u00e6rekraft og faglig kompetanse. Samtidig m\u00e5 de bidra til det viktigst av alt for gode kokker, nemlig at det smaker godt<\/em>, sier Arne S\u00f8rvig, daglig leder i Bocuse d\u2019Or Norge.<\/p>\n At Bocuse d\u2019Or Norge er kulinarisk r\u00e5dgiver betyr at de har utviklet menyene og oppskriftene til kveldens middag, og at flere Bocuse-kokker samarbeider med kokkene og l\u00e6rlingene i cateringselskapet Kreativ Catering med \u00e5 tilberede buffeten.<\/p>\n NHOs \u00e5rskonferanse har temaet \u00abVerdien av arbeid\u00bb.<\/p>\n Bocuse d\u2019Or er verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Stiftelsen Bocuse d\u2019Or Norge er \u00abnorske mesterkokkers olympiatopp\u00bb, og organiserer det nasjonale uttaket, \u00ab\u00c5rets kokk\u00bb, og det norske teamets deltakelse i Bocuse d\u2019Or Europe og verdensfinalen i Bocuse d\u2019Or. Stiftelsen har ikke kommersielle m\u00e5l, og er sponsorfinansiert.<\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n Foto:<\/strong> Eirik Nilssen\/Impuls<\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Gode, lokale r\u00e5varer, inspirerende oppskrifter og l\u00e6rlinger p\u00e5 kj\u00f8kkenet. Bocuse d\u00b4Or Norge er kulinarisk r\u00e5dgiver p\u00e5 menyen under NHOs \u00e5rsmiddag i kveld. Middagen er en del av NHOs \u00e5rskonferanse med tema \u00abVerdien av Arbeid\u00bb. – \u00c5 finne de beste r\u00e5varene er en viktig del av hverdagen som kokk. Til NHOs \u00e5rsmiddag har vi satt sammen […]<\/p>\n","protected":false},"author":919856,"featured_media":2787,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-2558","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-hvaskjernaa"],"yoast_head":"\n\n
Menyen i sin helhet:\u00a0MENYBOK til NHO \u00c5rskonferanse 2018 av Bocuse d’Or Norge<\/a><\/h4>\n
Faglig leder Gunnar Hvarnes, Norges Bocuse d\u2019Or-kandidat Christian Andr\u00e9 Pettersen og Bocuse-vinner og styreleder i Bocuse d\u2019Or Norge, Bent Stiansen er til stede i Oslo Spektrum p\u00e5 tirsdag.<\/p>\n