wp-import-export-lite
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Avada
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121fusion-builder
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Stiftelsen \u00c5rets Kokk lanserer en ny konkurranse for kokker under 25 \u00e5r. Konkurransen vil gi kokker i ung alder en egen tittel, kunnskap og erfaring som er helt n\u00f8dvendig for \u00e5 hevde seg i verdens mest krevende kokkekonkurranse, Bocuse d\u2019Or. Gausdal vektlegger sine egne erfaringer fra tiden forut for Bocuse d\u2019Or 2005, hvor han vant s\u00f8lvet.<\/p>\n – Tiden jeg tilbragte med alle de vanskelige valgene og treningen, er noe av det som definerer meg som fagperson i dag. F\u00f8rst noen \u00e5r etterp\u00e5, forstod jeg hvilken flott utdanning det er \u00e5 st\u00e5 i et slikt l\u00f8p. At flere n\u00e5 kan f\u00e5 denne typen erfaringer, mener vi ogs\u00e5 bidrar til \u00e5 l\u00f8fte hver enkelt deltaker og alle oss kokker til et h\u00f8yere faglig niv\u00e5.<\/p>\n \u00c5rets Unge Kokk er et viktig bidrag til \u00e5 bygge opp et milj\u00f8 av norske kokker, som p\u00e5 sikt kan hevde seg i internasjonale konkurranser. Det vil bidra til \u00e5 l\u00f8fte faget, norske r\u00e5varer og norsk matkultur.<\/p>\n –\u00a0Samtidig kan vi her jobbe med kj\u00f8nnsbalanse i kokkemesterskap uten kompromiss p\u00e5 v\u00e5rt strenge merittkriterium,\u00a0sier faglig leder i Akademiet Gunnar Hvarnes.<\/p>\n Obligatorisk r\u00e5varetema: Ganefryd \u2013 Norske stillehavs\u00f8sters, tang og tare
\n<\/strong>
\n<\/a><\/strong>– \u00c5rets Unge Kokk gir inspirerte unge kokker en mulighet til \u00e5 konkurrere i en krevende, men litt lettere versjon av \u00c5rets Kokk. Den skal inspirere unge mennesker til \u00e5 bli bedre kjent med faget og god mat. Den skal ogs\u00e5 gi flere kokker den flotte erfaringen det er \u00e5 konkurrere i denne typen individuelle konkurranser, sier Tom Victor Gausdal, leder av Akademiet \u00c5rets kokk (tidl. Bocuse Akademiet).<\/p>\n
\n<\/strong>For at en ung kokk skal kvalifisere seg, m\u00e5 en innsendelsesoppgave besvares. Den skal inneholde litt om bakgrunn, motivasjon og en helt unik oppskrift p\u00e5 ganefryd av norsk stillehavs\u00f8sters, kombinert med artene sukkertare, butare og\/eller s\u00f8l. Innsendelsesoppgaven vurderes av Akademiet, som best\u00e5r av de norske mesterkokkene som har konkurrert i Bocuse d\u2019Or siden 1987.<\/p>\n