wp-import-export-lite
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Avada
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121fusion-builder
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Hvilken sjakkmester er ogs\u00e5 en mester p\u00e5 kj\u00f8kkenet? Fredag 7. juni skal Magnus Carlsen, Vishy Anand, Fabiano Caruana og syv andre sjakkmestre pr\u00f8ve seg som konkurransekokker, under veiledning av kandidatene til \u00c5rets kokk 2019. Oppgaven er \u00e5 lage den mest smakfulle konkurranseretten, basert p\u00e5 norsk laks og norske v\u00e5rgr\u00f8nnsaker. <\/strong><\/p>\n Sted:<\/strong>\u00a0 Nofimas kj\u00f8kken p\u00e5 M\u00e5ltidets Hus,\u00a0Richard Johnsens gate 4, 4021 Stavanger.<\/p>\n Kl.:<\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 11.30 \u2013 14.00<\/p>\n Sjakkmat-konkurransen er et samarbeid mellom Altibox Norway Chess og Stiftelsen \u00c5rets kokk (tidligere Bocuse d\u2019Or Norge). M\u00e5let er \u00e5 f\u00f8re konkurransemennesker p\u00e5 tvers av disipliner sammen for \u00e5 samarbeide, l\u00e6re av hverandre og inspirere hverandre.<\/p>\n Det er sjakkspillerne som skal i ilden mot hverandre, mens kokkene skal v\u00e6re lagledere og veilede dem p\u00e5 konkurransekj\u00f8kkenet. Maten bed\u00f8mmes av et dommerpanel best\u00e5ende av en sjakkmester og tre Bocuse- og Michelin-kokker.<\/p>\n Om konkurransen: Kl. 12:00-12:15: Lagene offentliggj\u00f8res, de bestemmer hva de skal lage mens de velger gr\u00f8nnsaker.<\/p>\n Fra kl. 12:15: Konkurransestart. Lagene starter med fem minutters mellomrom.<\/p>\n Fra kl. 13:00: F\u00f8rste lakserett presenteres for juryen. Siste lag b\u00e6rer ut sin rett kl. 13:20.<\/p>\n Ca. Kl. 13:40: Vinner k\u00e5res.<\/p>\n Etter konkurransen blir det mulighet til \u00e5 gj\u00f8re intervjuer med sjakkmesterne, kokkene og dommerne.<\/p>\n
\n<\/strong>Hvert lag f\u00e5r fersk norsk laks, norske v\u00e5rgr\u00f8nnsaker, meieriprodukter og t\u00f8rrvarer. \u00a0I alt har de 15 minutter p\u00e5 \u00e5 diskutere hva de skal lage og 45 minutter p\u00e5 \u00e5 tilberede maten, for s\u00e5 \u00e5 servere den p\u00e5 tallerkener til konkurransens fire dommere.<\/p>\n