wp-import-export-lite
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Avada
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121fusion-builder
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121N\u00e5r kandidat Christian Andr\u00e9 Pettersen inntar konkurransekj\u00f8kkenet i Lyon for andre gang, har han ambisjoner om \u00e5 komme \u00f8verst p\u00e5 pallen. For \u00e5 klare det har han satt sammen et kreativt og erfarent team, som b\u00e5de utfyller og utfordrer ham. Som coach har han denne gangen valgt Geir Skeie, mens Even Strandbr\u00e5ten S\u00f8rum er med som commis ogs\u00e5 denne gang. Tom Victor Gausdal er president for Team Norway og dermed Norges dommer i konkurransen. <\/strong><\/p>\n \u2013 Det som kjennetegner teamet er b\u00e5de at vi jobber knallhardt sammen, men ogs\u00e5 at vi respekterer hverandre og har store kokkehjerter som banker i takt<\/em>, forteller Christian Andr\u00e9 Pettersen.<\/p>\n Christian Andr\u00e9 Pettersen er en av Norges mest erfarne konkurransekokker og deltar for andre gang i Bocuse d\u2019Or. I 2018 tok han et overlegent gull i europafinalen, og fulgte opp med en sterk tredjeplass i verdensfinalen i Lyon i 2019. I 2020 gikk han igjen til topps i europafinalen. Han er f\u00f8dt og oppvokst i Bod\u00f8, og har i over 20 \u00e5r hatt en dr\u00f8m og en ambisjon om \u00e5 st\u00e5 \u00f8verst p\u00e5 pallen i Lyon.<\/p>\n \u2013 Det aller viktigste for meg, er \u00e5 ha et team som motiverer meg og som f\u00e5r meg til \u00e5 prestere bedre<\/em>, sier Christian Andr\u00e9. \u2013 \u00a0B\u00e5de kjerneteamet og det utvidete teamet er satt sammen av dyktige kokker som har andre egenskaper enn meg, og som dermed utfyller meg som kokk. <\/em><\/p>\n Et faglig sterkt team \u2013 Geir Skeie har en enorm konkurranseerfaring og er en av f\u00e5 kokker som har tatt gull b\u00e5de i europafinalen og i verdensfinalen. Han vet n\u00f8yaktig hva som skal til for \u00e5 komme p\u00e5 pallen i Lyon og er en faglig sterk kokk. Som coach inspirerer han meg utvilsomt til \u00e5 pushe mine egne grenser, og jeg gleder meg til \u00e5 vise resultatene i Lyon<\/em>, forklarer Christian Andr\u00e9.<\/p>\n Geir Skeie driver fiskerestauranten Brygga 11 i Sandefjord, sammen med kona Katrine Borg Skeie. Han er en produktiv kokebokforfatter, driver sitt eget vinfirma og er involvert i mange ulike virksomheter p\u00e5 mat- og m\u00e5ltidsomr\u00e5det. Han har v\u00e6rt Norgesmester flere ganger, i tillegg til gull i europa- og verdensfinalen i Bocuse d\u2019Or 2008 og 2009.<\/p>\n – Geir er en inspirasjon for hele teamet. Hans ro og kontroll i den rollen bidrar til en trygg og god stemning, og med sine spisse faglige vurderinger og r\u00e5d, styrker han det vi jobber med. Vi er veldig heldige som har han med p\u00e5 laget<\/em>.<\/p>\n St\u00f8dig p\u00e5 konkurransekj\u00f8kkenet \u2013 Even er en hardtarbeidende kokk med et beundringsverdig energiniv\u00e5. Vi fungerer veldig godt sammen, og jeg gleder meg veldig til \u00e5 st\u00e5 sammen med ham p\u00e5 konkurransekj\u00f8kkenet i Lyon<\/em>, sier Christian Andr\u00e9.<\/p>\n President for Team Norway er Tom Victor Gausdal. Han tok s\u00f8lv i Bocuse d\u2019Or i 2005, ett poeng bak Frankrikes Serge Vieira. Han har deltatt p\u00e5 Kokkelandslaget i 22 \u00e5r, og var med da laget vant VM-gull i 2006. Han er medeier, leder og aktiv kokk i restaurantgruppen Lava Oslo, har gitt ut flere kokeb\u00f8ker og v\u00e6rt programleder og deltager i Top Chef, Masterchef, Kokkenes kamp og Til bords med fienden.<\/p>\n \u2013\u00a0 Tom Victor er en sv\u00e6rt dyktig og kreativ kokk med en tung konkurranseerfaring. Han er b\u00e5de styremedlem og faglig leder i foreningen \u00c5rets kokk Akademiet (det norske Bocuse-akademiet), og nylig s\u00e5 vi ham som ansvarlig for \u00c5rets kokkespire. Jeg er veldig glad for \u00e5 ha ham som president for Team Norway, og som Norges representant i dommerpanelet<\/em>, sier Arne S\u00f8rvig, daglig leder i stiftelsen Norsk Gastronomi, som st\u00e5r bak den norske innsatsen.<\/p>\n Bocuse d\u2019Or 2021 arrangeres 26. og 27. september. Christian Andr\u00e9 Pettersen skal i ilden i kj\u00f8kken nummer \u00e9n p\u00e5 konkurransens f\u00f8rste dag. I alt konkurrerer 22 kandidater om \u00e5 komme p\u00e5 pallen i Lyon. <\/strong><\/p>\n <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" N\u00e5r kandidat Christian Andr\u00e9 Pettersen inntar konkurransekj\u00f8kkenet i Lyon for andre gang, har han ambisjoner om \u00e5 komme \u00f8verst p\u00e5 pallen. For \u00e5 klare det har han satt sammen et kreativt og erfarent team, som b\u00e5de utfyller og utfordrer ham. Som coach har han denne gangen valgt Geir Skeie, mens Even Strandbr\u00e5ten S\u00f8rum er med […]<\/p>\n","protected":false},"author":919856,"featured_media":4483,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-4482","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-hvaskjernaa"],"yoast_head":"\n
\n<\/strong>Som coach har Christian Andr\u00e9 denne gangen valgt Geir Skeie, som vant gull i Bocuse d\u2019Or Europe i 2008 og i Bocuse d\u2019Or i 2009.<\/p>\n
\n<\/strong>Commis er Even Strandbr\u00e5ten S\u00f8rum fra Begnadalen i Valdres. Han hadde l\u00e6retiden ved Statholdergaarden i Oslo, og har jobbet som kokk p\u00e5 restaurant Fagn i Trondheim. Han var ogs\u00e5 med som commis da Christian Andr\u00e9 Pettersen gikk til topps i \u00c5rets kokk 2019 og i Bocuse d\u2019Or Europe i 2020.<\/p>\n