wp-import-export-lite
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121Avada
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121fusion-builder
ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init
eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121#gastronomiensdag \u2013 Med s\u00f8kelys p\u00e5 en b\u00e6rekraftig gastronomi<\/strong><\/p>\n\n\n\n 18. juni er det FNs dag for b\u00e6rekraftig gastronomi \u267b\ufe0f I den anledning oppfordrer Stiftelsen Norsk Gastronomi kokker og restauranter over hele landet til \u00e5 markere dagen!<\/strong><\/p>\n\n\n\n \u2013 Ved \u00e5 ta initiativ til \u00e5 markere Gastronomiens dag, h\u00e5per vi \u00e5 sette i gang gode samtaler om gastronomi og b\u00e6rekraft, om kokkenes rolle i det gr\u00f8nne skiftet, som vi mener p\u00e5 enda mer synlige m\u00e5ter kan ta ledertr\u00f8ya p\u00e5 for \u00e5 utvikle og fremme b\u00e6rekraftige, sunne, naturlige, gode og ikke minst gledesfylte m\u00e5ltid, forklarer daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi, Arne S\u00f8rvig.<\/p>\n\n\n\n \u2013 Gastronomiens dag er en gylden anledning for \u00e5 hylle gastronomien, kokken og kokkens kompetanse. Kokken har en sentral rolle i det gr\u00f8nne skiftet, og ved \u00e5 bruke lokale, kortreiste r\u00e5varer er de p\u00e5drivere for b\u00e6rekraft i alle ledd. Ved \u00e5 invitere til uforglemmelige matopplevelser er serveringsbransjen sosiale m\u00f8teplasser som skaper inkludering og fellesskap, og sysselsetter mer enn 70 000 mennesker, istemmer administrerende direkt\u00f8r i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold. <\/p>\n\n\n\n Bli med \u00e5 sette fokus p\u00e5 viktigheten av en b\u00e6rekraftig gastronomi, du ogs\u00e5! Slik bidrar du: <\/p>\n\n\n\n 1) Del Gastronomiens dag-materiellet vi har laget <\/strong><\/p>\n\n\n\n Vi har laget en pakke med logomateriell, som b\u00e5de du og din restaurant enkelt kan dele i sosiale medier. Her finner du formater tilpasset Instagram, Facebook og Stories. Husk \u00e5 bruke hashtaggen #gastronomiensdag 2) Smykk ditt bilde med Gastronomiens Dag-merket<\/strong><\/p>\n\n\n\n Smykk ditt bilde i sosiale medier med Gastronomiens dag-merket. Her finner du merket, som du enkelt kan legge opp\u00e5 ditt bilde, for eksempel i Canva eller annet bilderedigeringsprogram (det er litt mer jobb enn vanlig Facebook-ramme, som vi dessverre ikke f\u00e5r brukt. Men det er verdt det!). 3) Bruk hashtaggen #gastronomiensdag <\/strong><\/p>\n\n\n\n Er du ute og spiser p\u00e5 restaurant 18. juni? Eller har du laget en flott rett? Del ditt m\u00e5ltid med venner ved \u00e5 bruke hasthtaggen #gastronomiensdag<\/p>\n\n\n\n Ved \u00e5 dele bidrar du til forst\u00e5elsen av b\u00e6rekraftig gastronomi, samt kokkens og den naturlige matens rolle i en matglad og inspirert fremtid.<\/strong><\/p>\n\n\n\n Om Dagen for b\u00e6rekraftig gastronomi<\/strong> #gastronomiensdag \u2013 Med s\u00f8kelys p\u00e5 en b\u00e6rekraftig gastronomi 18. juni er det FNs dag for b\u00e6rekraftig gastronomi \u267b\ufe0f I den anledning oppfordrer Stiftelsen Norsk Gastronomi kokker og restauranter over hele landet til \u00e5 markere dagen! \u2013 Ved \u00e5 ta initiativ til \u00e5 markere Gastronomiens dag, h\u00e5per vi \u00e5 sette i gang gode samtaler om gastronomi og b\u00e6rekraft, […]<\/p>\n","protected":false},"author":919856,"featured_media":4877,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-4875","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-hvaskjernaa"],"yoast_head":"\n
Trykk her for materiell. <\/a><\/strong>
<\/a><\/p>\n\n\n\n
Trykk her for \u00e5 finne merket.<\/a><\/strong>
<\/p>\n\n\n\n<\/a>
I 2016 vedtok FNs generalforsamling at Dagen for b\u00e6rekraftig gastronomi skal markeres 18. juni hvert \u00e5r. Resolusjonen anerkjenner gastronomi som et kulturelt uttrykk, og som viktig del av det kulturelle mangfoldet i verden. Den understreker ogs\u00e5 viktigheten av b\u00e6rekraftig gastronomi for \u00e5 n\u00e5 FNs b\u00e6rekraftsm\u00e5l. Les mer om Dagen for b\u00e6rekraftig gastronomi her.<\/a><\/strong><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"