Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-import-export-lite domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet Avada ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet fusion-builder ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php on line 6121

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/95343/www/wp-includes/functions.php:6121) in /var/www/1/95343/www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1896
{"id":4940,"date":"2022-11-30T09:30:06","date_gmt":"2022-11-30T08:30:06","guid":{"rendered":"https:\/\/bocusedornorge.no\/?p=4940"},"modified":"2022-11-30T10:21:48","modified_gmt":"2022-11-30T09:21:48","slug":"team-norway-er-klare-for-lyon","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/bocusedornorge.no\/team-norway-er-klare-for-lyon\/","title":{"rendered":"Team Norway er klare for Lyon!"},"content":{"rendered":"

Norges Bocuse-kandidat, \u00c5rets kokk 2021-vinner Filip August Bendi, reiser til Lyon med det samme stjernelaget som vant bronsen i Bocuse d\u2019Or Europe i Budapest i v\u00e5r. Kjernelaget best\u00e5r av Christopher W. Davidsen (coach)<\/a> og Leon Haarberg Nilsen (commis)<\/a>, med Sven Erik Renaa som lagets president. <\/strong><\/p>\n

\u2013 En kandidat er ingenting uten teamet sitt, og jeg er veldig glad for \u00e5 ha f\u00e5tt med meg mine erfarne, hardtarbeidende og kreative kokker med videre p\u00e5 laget, forteller Filip August Bendi.<\/p>\n

P\u00e5 treningskj\u00f8kkenet under Keplerstjernen p\u00e5 Gardermoen, er Filip August Bendi og teamet i full gang med \u00e5 eksperimentere med de ulike r\u00e5varene for \u00e5 finne ut hvilke teksturer og smaker som harmonerer med hverandre. Sammen jobber de ogs\u00e5 med \u00e5 utvikle ideene knyttet til presentasjon og geografisk identitet. Alt henger sammen med alt, og presisjonsniv\u00e5et er skyh\u00f8yt.<\/p>\n

\u2013 Christopher W. Davidsen er enormt erfaren. Som Bocuse-kandidat tok han selv s\u00f8lv, b\u00e5de i Europa-kvaliken i 2016 og i verdensfinalen i 2017. Dermed vet han hva som kreves for \u00e5 komme p\u00e5 pallen.<\/p>\n

\u2013 Leon er et utrolig kokketalent, som allerede har gjort seg bemerket i diverse l\u00e6rlingkonkurranser. Det at han selv har ambisjoner om \u00e5 konkurrere, er viktig, forklarer kandidat Filip August Bendi.<\/p>\n

Et faglig sterkt team<\/strong>
\nCoach Christopher W. Davidsen tok s\u00f8lv i b\u00e5de Bocuse d\u2019Or Europe i 2016 og i Bocuse d\u2019Or i 2017. I det daglige leder Stavanger-mannen restaurant Speilsalen ved Britannia Hotel i Trondheim. Under ett \u00e5r etter \u00e5pningen, mottok restauranten sin f\u00f8rste Michelin-stjerne, som de har opprettholdt siden.<\/p>\n

\u2013 Filip August Bendi er en veldig dyktig, kreativ og faglig sterk kokk, som virkelig har det som skal til for \u00e5 n\u00e5 langt i Bocuse d\u2019Or. Det var veldig g\u00f8y \u00e5 f\u00e5 jobbe sammen med ham i forbindelse med Europafinalen i Budapest, og jeg gleder meg veldig til \u00e5 jobbe videre sammen med ham, sier Davidsen.<\/p>\n

Som commis har Filip August Bendi 21 \u00e5r gamle Leon Haarberg Nilsen med seg videre fra Europafinalen. Leon har g\u00e5tt l\u00e6retiden sin p\u00e5 restaurant Speilsalen og er n\u00e5 er ansatt ved Thon Hotels.<\/p>\n

Sven Erik Renaa er en av landets fremste konkurransekokker med viktige seire p\u00e5 sin CV. Han er ogs\u00e5 en etterspurt dommer i internasjonale kokkekonkurranser. Han eier og leder flere spisesteder i Stavanger, der en av de er nettopp mytiske RENAA, med sin unike gastronomi og to stjerner i den r\u00f8de guiden. Han er styreleder i den norske Bocuse-akademiet 2021-23, og med det President for Team Norway. Blant de nasjonale presidentenes mange viktige oppgaver, er det \u00e5 v\u00e6re dommer i verdensfinalen Bocuse d\u2019Or i 2023 i Lyon den viktigste.<\/p>\n

Bocuse d\u2019Or-finalen 2023 arrangeres i Lyon 22. og 23. januar og Team Norway skal konkurrere p\u00e5 dag en, i kj\u00f8kken nummer en.<\/p>\n

Foto:<\/strong> Stian Broch<\/p>\n

Fra venstre:<\/strong> Sven Erik Renaa, Filip August Bendi, Leon Haarberg Nilsen og Christopher W. Davidsen.<\/p>\n<\/div><\/div>