Dette serverte Norges kandidat til Bocuse d’Or, Håvard Werkland, under konkurransen i Lyon!

«En hyllest til norske smaker»
Hage, hav og åkre

Korsikiansk ørnefisk og hummer
Pannestekt på brioche & glasert i aromatisk smør med hvitløk

Mykt og sprøtt
Variasjon av sellerirot, estragon & trøffeltang

Vinterhagesalat
Grønn selleri, kvede & hagespirer

Sabayonnesaus på norsk
Smaksatt med hummer, grillet sitron & fennikel

 

«Rådyr Nidaros»

Helstekt på ben
Hel grillet fylt rådyrsadel smaksatt med Fylgje plomme & nøttesmør

Røkt indrefilet
Dekket med teppe av fermentert shitakesopp

Rådyrpai
Steinsopp, bakt hvitløk & Pedro Ximénez

Norsk vinterfrukt
Myk kvede med rose

Stekesjy
Basert på stekt rådyr og Fylgje Eple fra Åkre Gård

Norsk grønnkål
Kålravioli med sopp, erter & løkblomster
Klarnet rådyrsuppe med sochang-te

Foto: Tom Haga