Dette serverte Norges kandidat til Bocuse d’Or, Håvard Werkland, under konkurransen i Lyon!
«En hyllest til norske smaker»
Hage, hav og åkre
Korsikiansk ørnefisk og hummer
Pannestekt på brioche & glasert i aromatisk smør med hvitløk
Mykt og sprøtt
Variasjon av sellerirot, estragon & trøffeltang
Vinterhagesalat
Grønn selleri, kvede & hagespirer
Sabayonnesaus på norsk
Smaksatt med hummer, grillet sitron & fennikel
«Rådyr Nidaros»
Helstekt på ben
Hel grillet fylt rådyrsadel smaksatt med Fylgje plomme & nøttesmør
Røkt indrefilet
Dekket med teppe av fermentert shitakesopp
Rådyrpai
Steinsopp, bakt hvitløk & Pedro Ximénez
Norsk vinterfrukt
Myk kvede med rose
Stekesjy
Basert på stekt rådyr og Fylgje Eple fra Åkre Gård
Norsk grønnkål
Kålravioli med sopp, erter & løkblomster
Klarnet rådyrsuppe med sochang-te
Foto: Tom Haga