Christian Andre Petteren fra Bodø, er en av fem kandidater som skal konkurrere om å bli Norges representant i Bocuse d’Or. Konkurransen finner sted i Mathallen 12. september. Her kan du se hvilke retter som kvalifiserte han til Årets Kokk 2017.
Kort bio
Navn: Christian Andre Pettersen
Alder: 27 år
Nåværende stilling: Kjøkkensjef på Restaurant Mondo i Sandnes.
Hovedrett: «Land og hav»
Smårett: «Øst og vest»
Ganefryd: «Northern light»
Kandidatene til Årets Kokk 2017 ble vurdert på bakgrunn av en innsendelsesoppgave, hvor de ble bedt om å presentere tre personlige oppskrifter: En hovedrett «surf and turf» med Lerstangkylling fra Gårdsand i Vestfold, kombinert med enten norsk sjøkreps, kaldtvannsreker eller kongekrabbe, en smårett med beter fra Hasle Gård i Vestfold og en ganefryd med tørrfisk fra Lofoten.
Foto:
Matbilder – Fredrik Ringe
Profilbilde – Markus Jensen