Christian Andre Petteren fra Bodø, er en av fem kandidater som skal konkurrere om å bli Norges representant i Bocuse d’Or. Konkurransen finner sted i Mathallen 12. september. Her kan du se hvilke retter som kvalifiserte han til Årets Kokk 2017. 

Kort bio
Navn:
Christian Andre Pettersen
Alder: 27 år
Nåværende stilling: Kjøkkensjef på Restaurant Mondo i Sandnes.


Hovedrett: 
«Land og hav»

CAP - Surf and turf lavoppl - Foto Fredrik Ringe


Smårett:
«Øst og vest»

CAP - Beter lavoppl - Foto Fredrik Ringe


Ganefryd:
«Northern light»

CAP - Ganefryd lavoppl, Foto Fredrik Ringe

Kandidatene til Årets Kokk 2017 ble vurdert på bakgrunn av en innsendelsesoppgave, hvor de ble bedt om å presentere tre personlige oppskrifter: En hovedrett «surf and turf» med Lerstangkylling fra Gårdsand i Vestfold, kombinert med enten norsk sjøkreps, kaldtvannsreker eller kongekrabbe, en smårett med beter fra Hasle Gård i Vestfold og en ganefryd med tørrfisk fra Lofoten.


Foto:
Matbilder – Fredrik Ringe
Profilbilde – Markus Jensen