Rasmus J. Skolglund er en av fem kandidater som skal konkurrere om å bli Norges representant i Bocuse d’Or. Konkurransen finner sted i Mathallen 12. september. Her kan du se hvilke retter som kvalifiserte Skolglund til Årets Kokk 2017.

Kort bio
Navn:
Rasmus Johnsen Skoglund
Alder: 27 år
Nåværende stilling: Mat og menyansvarlig for AMJ management i Bodø


Hovedrett:
«Kylling og sjøkreps»

Skoglund-Surf and turf lavoppl - Foto Fredrik Ringe


Smårett:
«Norsk skog»

Skoglund-eter lavoppl - Foto Fredrik Ringe


Ganefryd:
«Sprø torsk med lun tørrfisk & beinmarg»

Skoglund-Ganefryd lavoppl, Foto Fredrik Ringe

Kandidatene til Årets Kokk 2017 ble vurdert på bakgrunn av en innsendelsesoppgave, hvor de ble bedt om å presentere tre personlige oppskrifter: En hovedrett «surf and turf» med Lerstangkylling fra Gårdsand i Vestfold, kombinert med enten norsk sjøkreps, kaldtvannsreker eller kongekrabbe, en smårett med beter fra Hasle Gård i Vestfold og en ganefryd med tørrfisk fra Lofoten.


Foto:
Fredrik Ringe