Her finner du praktisk informasjon om Bocuse d’Or i Lyon, 26. og 27. september.

Jeg skal ikke til Lyon, blir konkurransen streamet som tidligere?
Ja, du kan se konkurransen time for time hos vår nettpartner Nordic Food Live begge dager. Sendingen vil bli kommentert av Harald Osa og Jimmy Øien, og det blir live-innslag fra Lyon ++ Her kan du streame konkurransen.

Hvor vil konkurransen finne sted?
Konkurransen går av stabelen i Lyon, Frankrike. Adressen til konkurranseområdet er:

EUREXPO
Boulevard de l’Europe
69680 CHASSIEU – FRANCE

Klikk her for informasjon om hvordan du kommer deg til området.

Hvor finner jeg mer informasjon om billettsalg og hvor kan jeg kjøpe min billett?
Klikk her for å kjøpe billett til både konkurransen og Sirha-messen.

NB! Kun forhåndsregistrering, ingen billetter gis ut på området.

Må jeg ha Korona-pass for å kunne delta? 
Korona-pass eller EU Covid-19-sertifikat er obligatorisk for alle besøkende. Klikk her for mer informasjon.

Trenger jeg annet en gyldig Koronapass? 
I tillegg til Koronapass, anbefaler vi å installere appen TousAntiCovid til alle som reiser til Lyon. Den kan være nyttig når du skal på restaurant- eller barbesøk. Rutine:

  • App Store e.l: Søk Anticovid og installer appen TousAntiCovid.
  • Sett på engelsk, og følg instruksjonen for installasjon.
  • Når den ber om å scanne QR-kode, scan QR-koden som står på ditt Koronasertifikat på helsenorge.no (NB! velg fanen EU/EØS).
  • Etter scanningen skal du ha det du trenger. 

Vi kan dessverre ikke yte support på bruk av appen, så dette må enhver finne ut selv. Men det er enkelt.

Må jeg bruke ansiktsmaske på området?
Bruk av ansiktsmaske er obligatorisk på konkurranse- og messeområdet, samt backstage.

Hvor vil den offisielle middagen og etterfesten finne sted?
Vi inviterer til felles Norgesmiddag etter konkurransens andre dag, dette på uformelle Brasserie Georges i sentrum av Lyon.

Her kan du lese mer og reservere plass.

Når skal Christian André Pettersen og det norske teamet konkurrere?
Team Norway skal konkurrere på konkurransens første dag, 26. september, på kjøkken nummer 1.

Det norske teamet starter kl. 08.00. Rettene presenteres henholdsvis 12.55 og 13.30

Se oversikt over hvilke land som konkurrerer når under.

Når er prisseremonien?
Denne holdes 27. september, cirka kl. 18.00

Er det et eget område for norske fans på tribunen?
Ja, det vil være et område på tribunen – Norgestribunen – hvor norske fans kan stå sammen på dag 1. Reservert plass gir deg garantert adgang, og du slipper å stå i kø for å komme på tribunen.

Billetter til Norgestribunen koster 550 kroner (NB! Denne billetten kommer i tillegg til billett for konkurransen/Sirha-messen), og de første som ankommer vil få t-skjorte og caps. Ta kontakt med kathrine.winnem@kulturmeglerne.no for å reservere plass (husk at du må være på plass senest kl. 11.00 for å beholde denne plassen).

Det er ikke reservert et slikt område til dag 2, så da må alle som kommer dit passe på å komme tidlig for å få med seg alt det spennende som skjer inkludert seremonien.

Må jeg være begge dager på tribunen?
Vi anbefaler selvsagt det. 22 lands kandidater og lag har lagt ned enormt mye arbeid i det de presenterer, og det er faglig og konkurransemessig spennende å følge, også på dagen Norge ikke konkurrerer. Det er også smart å være til stede den andre dagen, med tanke på å ha plass når seremonien starter.

Vil det bli servert mat og drikke på tribunen?
Ikke på tribunen, men i tilknytning finnes både servering og hygienefasiliteter.

Ønsker du ytterligere informasjon, besøk Sirha Lyons offisielle nettside.