Her finner du praktisk informasjon om Bocuse d’Or-konkurransen, som vil finne sted i Lyon 26. og 27. januar 2025

Jeg skal ikke til Lyon, blir konkurransen streamet som tidligere?
Ja, du kan se konkurransen med eget norsk studio begge konkurransedager, via vår mediepartner Nordic Food Life.

Jeg skal til Lyon! Hvor er konkurransearenaen?
Konkurransen finner sted på Eurexpo Lyon, cirka 20 minutter fra flyplassen i Lyon. Adressen er:

EUREXPO Boulevard de l’Europe 69680 CHASSIEU – FRANCE

Klikk her for informasjon om hvordan du kommer deg til området.

Hvor finner jeg mer informasjon om billetter til Sirha-messen og Bocuse d´Or-konkurransen? 
Klikk her for mer informasjon om billetter og registrering.

Vil det være et eget område for norske supportere på Grand Stand/tribunen?
Ja, det vil det være. Tribunebillettene til konkurransen er ikke sluppet enda, men informasjon om pris og andre praktiske opplysninger kommer så snart vi vet mer. Følg med i våre sosiale medier-kanaler, Facebook og Instagram, hvor vi vil informere fortløpende.

Du kan forhåndsbestille billetter til den norske tribunen ved å sende mail til kjersti.vikor@kulturmeglerne.no

På området vil det være t-skjorter, flagg og annet spennende supporterutstyr, og selvsagt den gode stemningen vi kjenner fra tidligere konkurranser.

NB! Eventuell billett til et lukket norsk området kommer i tillegg til billett/adgangspass for konkurransen/Sirha-messen.

Vil det bli organisert en offisiell middag etter seremonien 27. januar? Og vil det bli Norgesfest, som tidligere?
Det vil ikke bli organisert en offisiell Norgesmiddag, men Norgesfest, det blir det! Vi har leid DOCKS 40 kun for oss! Gjør deg klar for en hyggelig festkveld med nydelig stemning. DJen spiller til kl 04.00.

Sted: DOCKS 40, 40 Quai Rambaud, 69002 Lyon

Tidspunkt: 22.00 – 04.00 

Pris: 125 euro, inkluderer ett glass bobler ved ankomst og to drinker. 

Transport: Trikk T1 eller T2, gå av på stopp «Hotel Région Montrochet». Derfra er det 600 meter å gå til Docks 40. Docks 40 ligger ca. 50 minutter fra Eurexpo. 

Meld deg på her: saveurs@saveursdenorvege.fr | + 33 6 85 82 17 13

Når skal Håvard Werkland og det norske teamet konkurrere?
Kjøkkentrekningen skjer i november, vi vil informere når vi vet mer.

Når er premieseremonien?
Denne vil finne sted etter konkurransens andre dag, 27. januar.

Vil det bli servert mat og drikke på tribunen?
Ikke på tribunen, men i tilknytning til denne finnes servering som kan bringes med til tribune. Med billett til en evt. eksklusiv Norgestribune, slipper du også unna mye køståing.

Hygienefasiliteter er også på området rundt.

Ønsker du ytterligere informasjon, besøk Sirha Lyons offisielle nettside her.

Artikkelen oppdateres fortøpende.