26. og 27. januar arrangeres Bocuse d’Or i Lyon, og 24 land skal konkurrere i verdens mest prestisjefylte kokkekkonkurranse. Kandidat Håvard Werkland, commis Grunde Gillund og coach Christopher W. Davidsen er klare for å representere Norge, og skal til pers på konkurransens andre dag, som kjøkken nummer 10.

I vårt studio hos BAMA i Oslo, sitter Harald Osa, Tom Victor Gausdal og Anne Kat. Hærland klare for å gi deg analyser, observasjoner, faglig påfyll og ikke minst gode historier! Og med egen videofotograf tilstede på konkurranseområdet i Lyon, sørger vi for at du kommer tett på det som skjer på den norske kandidatens kjøkken.

Vi sender konkurransen i sin helhet begge dager, fra start til slutt, og etter endt konkurranse på dag 2, avgjøres det hele – hvem vil stå på pallen i Bocuse d’Or 2025?

Følg konkurransen via Nordic Food Life! 

Sendeskjema dag 1
09.00: Stream fra Lyon starter
11.00: Stream med kommentatorer i studio: Harald Osa og Tom Victor Gausdal
12.25: Første tallerkenrett presenteres
13.15: Første fat presenteres
16.10: Konkurranseslutt

Sendeskjema dag 2
09.00: Stream fra Lyon starter
11.00: Stream med kommentatorer i studio: Harald Osa, Tom Victor Gausdal og Anne Kat. Hærland
12.25: Første tallerkenrett presenteres
13.15: Første fat presenteres
16.10: Konkurranseslutt
17.00: Studiosending med Harald Osa, Tom Victor Gausdal og Anne Kat. Hærland
18.00: Premieseremoni

Følg med på Team Norway
10.00 Håvard Werkland og Team Norway starter konkurransen
14.40: Håvard presenterer sin tallerkenrett
15.30: Håvard presenterer sitt fat