Informasjon om endringer for tribunen i Lyon
I år har Lyon-organisasjonen skilt ut noen felt på stor-tribunen som faste plasser. Cirka halvparten av alle norske supportere som er i Lyon har kjøpt disse plassene. En må ha et eget adgangskort for å komme inn i feltet. Rundt feltet er det åpne, frie tribunefelt som fylles etter first-come-first-serve-prinsippet. Bocuse d’Or Norge klarte å utvide feltet noe % etter første tildeling, men har ikke klart å øke feltets til å kunne omfavne alle nordmenn tilstede. Feltet er utsolgt.

Hvis du ikke har billett til feltet anbefaler vi:
Møt opp så tidlig du kan etter kl. 9, og fin plass rundt feltet. Slik klarer vi da likevel å få laget et stort, felles norsk tribuneområde. Medlemmer i Team Norway vil være på feltet, og har t-skjorter, kubjeller, flagg og menyen som Christian André Pettersen lager. For å komme inn på tribunen trenger du normalt adgangskort for supportere.

For deg som har fast plass: Du bør være der før kl. 11. I tillegg til adgangskort for supportere, MÅ du ha med tilleggskortet som gir adgang til feltet.

Kjære supporter.
– Husk på at her har ikke vi kontroll eller myndighet. All adgangskontroll og alle ansatte vakter har sine instrukser. Glemmer du kortene dine vil de ikke gjøre forskjell enten du mener du er Kong Salomo eller Jørgen Hattemaker. Det er et betydelig antall supportere på tribuner og i området, og det er en verdensfinale. Derfor er det bare å forvente at det er ganske strengt. Belønningen for å følge spillereglene er at du kommer til verdens hyggeligste tribune, på verdens beste konkurranse i kokkekunst. Velkommen! – Bocuse d’Or Norge

PS: På dag 2 har det ikke vært etterspørsel etter faste plasser.
Bocuse d’Or Norge har likevel booket et område som det er en risiko for at vi mister kl. 11 om det ikke er godt med nordmenn på feltet. Uten et slikt felt vil det sannsynligvis være en stor utfordring å få på plass på tribunen før seremonien kl. 18. Vil du ha med deg seremonien bør du beregne god tid på å komme gjennom køen i tide for også å få en plass på tribunen.

Foto: Tom Haga