Dette serverte Årets kokk-kandidat Aron Espeland under konkurransen.
En smak av Jærkysten
Kveite fra hode til hale
Jærkysten
Lett speket kveite
Havets salat med eple, urter & østers
Buljong av tomater & grønn chili fra Wiig
Komle
Kveitekjake & gressløk
Purrestokk & erter fra Jæren
Luftig blåskjellsaus med Noilly prat
Kveite Hjelmeland
Sterling kveite med brunet meiersmør
Historisk agurk fra Rygge med pepperrot
Kyllingsjy & velouté med vin jaune
En smak av Jæren
Norsk Rødt Fe fra Røysland gård
Grillet flat iron av Norsk Rødt Fe
Urter & margbein
Braisert høyrygg av Norsk Rødt Fe
Skogsopp, persille & hvitløk
Jordeple fra Gyda Gård
Myk & sprø potet med løk
Burgunderkål «Rosette»
Rødbete & solbær fra Lier
Løiten Linie Akevitt
Høstens gull
Brokkolini & løpstikke «signatur»
Rotgrønnsaker fra braiseringen
Kremet kantarell
Sjysaus av norsk rødt fe
Foto: Tom Haga