Dette serverte Årets kokk-kandidat Aron Espeland under konkurransen.

En smak av Jærkysten
Kveite fra hode til hale

Jærkysten
Lett speket kveite
Havets salat med eple, urter & østers
Buljong av tomater & grønn chili fra Wiig

Komle
Kveitekjake & gressløk
Purrestokk & erter fra Jæren
Luftig blåskjellsaus med Noilly prat

Kveite Hjelmeland
Sterling kveite med brunet meiersmør
Historisk agurk fra Rygge med pepperrot
Kyllingsjy & velouté med vin jaune

En smak av Jæren
Norsk Rødt Fe fra Røysland gård

Grillet flat iron av Norsk Rødt Fe
Urter & margbein

Braisert høyrygg av Norsk Rødt Fe
Skogsopp, persille & hvitløk

Jordeple fra Gyda Gård
Myk & sprø potet med løk

Burgunderkål «Rosette»
Rødbete & solbær fra Lier

Løiten Linie Akevitt

Høstens gull
Brokkolini & løpstikke «signatur»
Rotgrønnsaker fra braiseringen
Kremet kantarell

Sjysaus av norsk rødt fe

Foto: Tom Haga